Stuc en tegelwerk

Stuc, - tegelwerk

Ons specialisme is complete pakket van stucadoorswerken, separatiewanden, spackspuitwerken,sierpleisterwerken en diverse andere afbouwwerken.

E.V.S. Multiservice doet vrijwel alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden zowel binnen als aan de buitenzijde van de woning.

Stukadoorswerkzaamheden binnen bestaan onder meer uit plafond, het behangklaar opleveren van wanden en wand afwerkingen. 

E.V.S. Multiservice heeft ook een ruim aanbod aan sierpleisters. Belangrijkste kenmerken van deze productgroep zijn de duurzaamheid, hardheid, reinigbaarheid en de kleurechtheid. De kans op beschadigingen is, na volledige uitharding, nihil. Indien u hoge eisen stelt en een optimaal eindresultaat wenst, dan is de keuze voor één van deze producten zeker aan te bevelen.

Nieuwe technieken blijven wij altijd ontwikkelen. wij spelen altijd in op de persoonlijke behoefte van de klant.

E.V.S. Multiservice heeft ook vele jaren ervaring in het aanbrengen wandtegels, vloertegels en sanitair. 

Tegelwerk kent vele mogelijkheden en kan worden toegepast op trappen, balkons, gevels, en vanzelfsprekend in de badkamer, keuken, toilet en de woonkamer.

Keramische tegels, natuursteen en glasmozaïek zijn voor ons materialen die we vakkundig voor u aanbrengen, zowel in specie als verlijmd.

Ook de levering van tegels en sanitair kunnen wij voor u verzorgen. U kiest

de tegels en het sanitair in een showroom en wij verzorgen de rest.

EVS Multiservice logo
EVS Multiservice